в додатку
Палички для їжі — це традиційний столовий прибор в країнах Східної Азії. Ними їдять не лише суші та роли, а й локшину, рамени та рис. Їсти паличками в Азії вчаться з дитинства: малюки легко дають собі раду з таким інструментом. Але як навчитися користуватися паличками в дорослому віці, й перейти з навчальних на звичайні? Pronto має для вас інструкцію!
Отже, для початку — про те, яка різниця між звичайними та навчальними паличками.
Навчальні китайські палички призначені для початківців, які тільки починають опановувати техніку використання паличок. Вони зазвичай мають спеціальний дизайн — скріплені між собою додатковим елементом, який допомагає утримувати їх у правильному положенні.
Звичайні палички не мають допоміжних елементів та підходять для тих, хто вже вміє користуватися таким столовим прибором.
Опанувати техніку тримання паличок досить просто, але спочатку варто запам’ятати кілька важливих нюансів. Важливо, щоб ви почувалися комфортно, а рухи були природними.
Отже, наші поради:
Слідкуйте за тим, щоб кінці паличок були рівними. Тримайте палички за їх середню частину – так ви матимете більше контролю та маневреності. Під час їжі верхня паличка повинна рухатися вгору та вниз, а нижня завжди залишається нерухомою.
Коли ви навчитеся правильно тримати палички, наступний крок — зрозуміти, як правильно їсти паличками. Тут все доволі просто:
Тепер ви знаєте, як користуватися паличками для суші. Настав саме час замовити смачні роли: доставка від Pronto привезе їх для вас швидко та вчасно!